Trainings

Wij geven elke woensdag les in Almere (literatuurwijk). De lessen duren 60 minuten en de leerlingen zijn verdeeld over verschillende groepen.

Elke les start met een heerlijke warming-up. Daarna laten de leerlingen nog even zien wat zij hebben onthouden van de vorige les, daarna wordt er een nieuw stuk aangeleerd.

1) Warming-up, rek & strek

Na elke warming-up wordt er eerst goed gerekt en gestrekt. Daarmee beperken wij de kans op blessures.

3) Nieuwe choreografie

Elke les leer je nieuwe en te gekke danspasjes! Afhankelijk van in welke groep je zit wordt de moeilijkheidsgraad bepaald.

2) Eigen skills showen

De eerste 10 min. van de les mogen de ouders even meekijken. De leerlingen laten dan zien hoeveel zij hebben onthouden van de vorige les.

4) Filming time!

Aan het eind van de les worden de nieuwe danspasjes gefilmd. Deze wordt per App naar jou verzonden, zodat je die thuis nog eens goed kan oefenen.

Join ons!

Dancing is fun workout!

Feel good, Feel Free and have a GREAT time!

Waarom dansen bij Masti?

Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Expert Coaching

Je wordt begeleid door een gekwalificeerde choreograaf! (afgestudeerd aan De Academie voor Theater en Dans)

Meer dan dans

Wij besteden ook veel tijd aan de leerlingen m.b.t de persoonlijke ontwikkeling. Wij sporen alle leerlingen bijvoorbeeld aan om actief met elkaar in contact te staan, met elkaar te communiceren, maar zich vooral ook vrij te voelen.

Community

Door je bij ons aan te sluiten. Sluit je je aan bij een mooie community. Je leert leuke en gezellige mensen kennen. Vooral jonge leerlingen kunnen in een veilige en vertrouwde omgeving opgroeien. Ouderen kunnen hun netwerk uitbreiden.