Over Stichting Masti

Bollywood Dansschool Masti, te Almere! Een leuke, gezellige, maar vooral leerzameBollywood dansschool‘ in Almere. Bollywood Dansschool Masti heeft in augustus 2015 een doorstart gemaakt! Bollywood dansschool Masti is in een zeer korte tijd een van de meest veelzijdige dansscholen in Almere geworden. Wij geven les in verschillende stijlen, maar met de nadruk op Bollywooddans.

Bollywood Dansschool Masti valt onder ‘Stichting Masti’ dat bestaat uit 4 personen:
Dylian Singh – Voorzitter / Choreograaf
Angela Singh – Secretaris
Sazi Ramnarain – Penningmeester
Ashvita Bisai – Hoofdchoreograaf

Bollywood Dansschool Masti beperkt zich niet tot een bepaalde afkomst of religie. Bij Bollywood Dansschool Masti is iedereen van harte welkom die geïnteresseerd is in Bollywooddans of er een flinke passie voor heeft. Wij geven les aan personen vanaf 4 jaar en ouder.

Missie:
Bollywood Dansschool Masti wilt een stukje cultuur meegeven aan een ieder die daar interesse voor heeft. Wij staan voor kwaliteit en doen er alles aan om dat continu te verbeteren. Bollywood Dansschool Masti is er voor personen die de behoefte hebben om met anderen in contact te zijn, te netwerken en zijn/haar vrije tijd nuttig te besteden. Voor kinderen is het vooral belangrijk dat zij leren om te gaan met hun leeftijdgenoten, te communiceren en samen te werken via ‘dans’. Naast het bovengenoemde is dansen en bewegen erg gezond en heeft het een grote positieve impact op de geestelijke en lichamelijke gesteldheid per individu.