Choreografen

Hi, mijn naam is Ashvita Bisai. Ik ben mijn dansreis begonnen op de leeftijd van 6 jaar. Tijdens mijn reis heb ik allereerst 10 jaren ‘Bharat Natyam’ gedanst. Deze dans zorgt voor een sterke basis in het beoefenen van verschillende dansstijlen. Denk hierbij aan houding, expressie, snelheid, technieken, dynamiek en coördinatie. Deze aspecten zijn onmisbaar voor dans en verdienen daarom de nodige aandacht in de danslessen bij Bollywood Dansschool Masti. Naast mijn klassieke dansachtergrond (ook; Kathak en Indiase Volksdans) heb ik ook jaren bijscholing gedaan in o.a. Bollywood Dans, Hip-Hop, Streetdance, Moderne Dans, Buikdans en Jazz-fusions. Dit van zowel nationale als internationale choreografen. Tot op heden doe ik nog steeds aan persoonlijke bijscholing om mezelf verder te kunnen ontwikkelen als danseres en choreograaf. Verder verzorg ik regelmatig optredens voor zowel openbare als besloten feesten en doe ik aan workshops en groepsbegeleidingen (bv. Familieoptredens). Mijn optredens staan bekend om originaliteit, diversiteit en complexiteit in zowel mijn choreografie als muziekkeuze. Dans betekent voor mij plezier en vrijheid, maar je zult het altijd moeten blijven ‘Leren’, hierbij is het belangrijk dat je het op de juiste, maar ook leuke manier leert en aan belangrijke uitvoerende eigenschappen aandacht wordt besteed. Dit is ook precies wat Bollywood Dansschool Masti en ik willen bieden aan onze cursisten.

Dus kom gezellig dansen, ontmoet andere dansvrienden en woon onze leuke en leerzame activiteiten bij. Samen dragen wij dan bij aan de optimale ontwikkeling van een ieder op het gebied van dans, sociale contacten en een stukje mooie Hindoestaanse cultuur !!!

Jowdiejow! Mijn naam is Dylian Singh. Ik heb in totaal meer dan 10 jaar gedanst in verschillende dansgroepen en crews en heb veel mogen optreden op verschillende  festivals en events en in verschillende theaters binnen Nederland. Het hoogtepunt in mijn danstour is dat ik heb mogen optreden in Polen tijdens een uitwisselingsproject.

Ik heb ervaring in verschillende dansstijlen, zoals: urban, lyrical, modern, streetdance, hip-hop en meer. Deze stijlen combineer ik met de choreografie van Ashvita Bisai (Bollywooddans), waardoor er een unieke combinatie ontstaat in de Bollywood dansscene.