Activiteiten

De hoofdactiviteit van Bollywood Dansschool Masti is het verzorgen van ‘Bollywood danslessen‘. In samenwerking met andere organisatoren worden er activiteiten aangeboden/georganiseerd voor andere doelgroepen.

Zo organiseren wij in samenwerking met anderen:

– Mega Holi Phagwa Party
– Mega Summer Party
– 30+ Thema feesten
– Speeddating voor de Hindoestaanse gemeenschap (zie: www.humtum.nl voor meer info)

Exclusief voor de leden worden er ook events georganiseerd, zoals:

– Diya’s versieren
– Film avond/middag
– Afsluitingfeest
(een event om het dansjaar af te sluiten, hierbij kunnen alle leden aan het publiek laten zien wat zij in dat jaar geleerd hebben).

Over het algemeen zijn de genoemde activiteiten voor de leden gratis. Het kan voorkomen dat er om een kleine bijdrage wordt gevraagd om zo de kosten te dekken.

Buiten onze eigen organisatie worden wij ook regelmatig gevraagd om op te treden voor andere stichtingen of organisatoren. Wij proberen dan vaak alle groepen te laten optreden. Soms komt het voor dat wij slechts een beperkt aantal minuten mogen invullen, wij kiezen dan voor de groep die het best bij het thema van het event past. Enkele events zijn: Milan, Sfrefidensi festival, Beslotenfeesten, Kerstfeesten, Sinterklaasfeesten, Divali vieringen, Holi Phagwa Party’s, Summer Party’s en meer…